Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kadıköy Spor Lisesi

Telefon : 0216 776 77 28
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kadikoysporlisesi.meb.k12.tr
Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No24 KADIKÖY/İSTANBUL
VİZYON : Türk Sporuna damga vuracak, Türk sporunun ve spor endüstrisinin ihtiyacı olan değerlerine sahip çıkan, mücadeleci, gelişime açık, sporun dostluk ve saygı ruhunu her alanda ön planda tutan bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Orta öğretimde sporu meslek olarak hayatlarında hedefleyen ve bu alanda aktif spor yapmasının yanında bilimsel çalışmaların içerisinde yer alacak vizyonumuzun hedefinde çalışacak spor insanlarını, 4 yıllık eğitim hayatlarında sporun her aşamasını Milli Eğitim Amaçları doğrultusunda bir üst eğitimlerine hazırlamak.
BAŞARILAR : 2022-2023 Bowling Genç Erkek İstanbul 3.sü 2022-2023 Futsal Genç B Kadıköy İlçe 1. si 2022-2023 Futbol Genç B Kadıköy İlçe 1. si

Öğretmen :9
Öğrenci :154
Derslik :7
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 08:10 / 15:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : /Okulumuz E5 yan yolda bulunan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlük Binası arkasındadır.Fenerbahçe Fikirtepe tesislerinin yanında // Metroyla Ünalan durağında inerek 4 nolu çıkıştan okulumuza ulaşabilirsiniz. Ulaşım1,3 km.Okulumuz, e-5 e paralel konumda bulunan Yumurtacı Abdi Bey Cad. üzerindedir. Medeniyet Üniversitesi´nin arkasında yer almaktadır. Metro ile ulaşım da mümkündür. Ünalan durağında inip 4. çıkıştan okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlük Binası arkası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il ve ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :